Ingrediënten en allergenen
De productie-eenheid van Suikerbonen De Bock voldoet
aan de laatste HACCP en BRC normen (certificaat – Cara ).
Bij ontvangst van grondstoffen en ingrediënten, verwerken van producten tot verpakken,
opslag en transport worden alle stappen nauwgezet opgevolgd
om de voedselveiligheid optimaal te garanderen.
Door voortdurende training van hun personeel garanderen ze kwaliteitsvolle producten
Door voortdurende training van hun personeel garanderen ze kwaliteitsvolle producten
UTZ certificaat Conformity certificaat
We geven u ook nog graag de ingredienten en nutrititionele gegevens mee:
Suikerbonen met chocolade:
Glutten- en Gelatinevrij
ingredienten: suiker, cacao massa, cacaoboter, natuurlijke vanille
aroma, rijstzetmeel, emulgator E171,322 (soja),412,414,415
droog bewaren 12° 20°c
Kan sporen van melk en amandelnoten bevatten
nutrititionele gegevens: 100 gram
energie: 459 kcal - 1922kj
vetten: 15g
verzadigde vetzuren 9,0g
koolhydraten 77g
suikers 74g
eiwitten 2,8g
zout: -0,5g
Suikerbonen met amandel:
Glutten- en Gelatinevrij
ingredienten: amandelen
rijstzetmeel, emulgator E171,412,414,415
droog bewaren 15° 22°c
nutrititionele gegevens: 100 gram
energie: 491 kcal - 2056kj
vetten: 25,50g
verzadigde vetzuren 9,50g
koolhydraten 59,50g
suikers 52g
eiwitten 11,00g
zout: 35mg
Choco Choups:
ingredienten: suiker, cacaoboter
volle melkpoeder, tatwemeel, zout
bakmiddel (E450, E500)
Emulgator soja lecithine,
glansmiddel E414
droog bewaren 12°- 20c
nutrititionele gegevens: 100 gram
energie: 514 kcal - 2152kj
vetten: 26g
verzadigde vetzuren 15g
koolhydraten 63g
suikers 52g
eiwitten 6,7g
zout: 0,24g
zit u met bepaalde allergieen of twijfelt u
aan een bepaald product, aarzel dan
niet om ons te contacteren zodat
we het met plezier voor u
navragen bij de productie
van Suikerbonen De Bock